Wie gingen jou voor?

 

Verhalen collega's

Werken bij Novèns voelt als een tweede thuis. Laten we je even voorstellen aan je nieuwe collega's!

Novens

Chloe Jonker

Novèns voelt als een 2e huis. Ik werk zelf op kantoor Lisse en ervaar de gezelligheid van een kleiner kantoor, maar door de samenwerking met de andere kantoren zijn er ook de voordelen van een grote organisatie.

Laatst zijn we met alle kantoren gaan padelen in Sassenheim en dat was een groot succes! Erg gezellig en leuk om ook de andere collega's van de andere kantoren weer even te spreken.

Naast de gezelligheid kan ik mij zelf ook ontwikkelen in mijn functie. In onderling overleg met mijn leidinggevende worden mijn verantwoordelijkheden steeds meer uitgebreid. Mijn werkdagen blijven hierdoor erg gevarieerd waardoor ik het gevoel heb dat ik elke keer wel weer iets nieuws leer.

 

 

 

 

Bert Duivenvoorde

Ik werk op kantoor Noordwijk. Naast mijn passie voor wedstrijdzwemmen ben ik ook erg gepassioneerd met mijn werk bezig. Op kantoor krijg ik alle ruimte om mij zelf te ontwikkelen en daarnaast zijn er flexibele werktijden om voldoende tijd over te houden voor het wedstrijdzwemmen.

Novèns is een gezellige club mensen met lokale roots in de Duin- en Bollenstreek. Jaarlijks worden er diverse uitjes en evenementen georganiseerd waarbij het jaarlijkse uitje elk jaar door een andere vestiging wordt georganiseerd.

Ik weet niet wat wij dit jaar gaan doen, maar afgelopen jaar zijn we gaan paintballen met zijn allen en hebben wij de dag afgesloten met een gezellige BBQ met een DJ tot in de latere uurtjes..

 

 

 

 

Novens
Novens

Nadine van Dam

Ik werk op kantoor Lisse en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik ben gelijk opgenomen in het team en kan mij zelf in een prettige vertrouwde omgeving ontwikkelen bij een gezellig lokaal kantoor.

Wat opvalt bij Novèns is dat zij zeer betrokken zijn bij het lokale verenigingsleven. Grotendeels komt dit doordat mijn collega's ook bijna allemaal uit de regio komen en zelf vaak lid zijn van plaatselijke (sport)verenigingen. Hierdoor is er gelijk een stuk herkenbaarheid en voel je dat Novèns niet alleen werkgever is, maar tevens het lokale verenigingsleven stimuleert.

Laatst heeft ons kantoor bijvoorbeeld alle trainers van FC Lisse een mooie warme jas gegeven met Novèns opdruk, zodat alle trainers er weer netjes en verzorgd bij lopen. Hier ontvangen wij leuke reacties op en je ziet dat dit wordt gewaardeerd. Erg leuk!