Ben jij onze nieuwe collega?

 

Salarisadministrateur             

Solliciteer direct

Voor de MKB-praktijk is Novèns op zoek naar een salarisadministrateur die goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij het realiseren van hun plannen verdeeld over 6 vestigingen in de Duin- en Bollenstreek.

De functie

Je gaat onderdeel uit maken van een enthousiast en deskundig team. Je bent klantgericht en kunt duidelijk communiceren. Ervaring met Nmbrs is een pré. Voor de klanten van ons kantoor ben jij het aanspreekpunt als het gaat om salarisverwerking en alles wat daarbij komt kijken. Je verwerkt salarisadministraties en bijbehorende aangiften in het salarispakket Nmbrs. Je begeleidt klanten met hun vragen op personeelsgebied. 

Het betreft een veelzijdige baan in een informele werksfeer met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Je krijgt leuke collega’s waarmee je door het jaar leuke activiteiten buiten het werk om kunt ervaren, zoals kwartaalborrels, tennis/padel toernooi, paasontbijt, bedrijfsuitjes en een kerstbijeenkomst.

Solliciteer direct