Ben jij onze nieuwe collega?

 

Accountant             

Solliciteer direct

Voor de samenstel- en adviespraktijk is Novèns op zoek naar een ervaren Accountant die goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij het realiseren van hun plannen.

De functie

Als Accountant bij Novèns maak jij hét verschil voor ondernemers. Je bent een adviseur en staat naast je klanten. Terwijl er volop ruimte is voor jou om je te blijven ontwikkelen als professional en als mens. Jij helpt ondernemers hun ambities aan te jagen én mag tegelijk die van jezelf springlevend houden. Je bent in de volle breedte werkzaam voor je eigen klanten en je bouwt een hechte relatie met hen op. Jij bent in staat om kansen en bedreigingen (tijdig) te signaleren en geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies aan je klant. Dat hoef je overigens niet alleen te doen, je kunt bij ons rekenen op de juiste vaktechnische begeleiding en directe feedback. Zo kun je goed laten zien wat je in huis hebt.

 • Je bent het aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille in het MKB

 • Je geeft advies en weet een vertrouwensrelatie op te bouwen

 • Je geeft leiding aan de samenstelopdrachten en verzorgt de samenstelwerkzaamheden

 • Je beoordeelt belastingaangiftes OB, IB en VPB en checkt deze eventueel in overleg met de fiscalist

 • Je voert (mede) acquisitiegesprekken en draagt nieuwe klanten aan

 • Je begeleidt onze assistenten en zorgt er met jouw ervaring voor dat zij zich (ook) ontwikkelen

 • Je fungeert als adviseur en sparringpartner voor de klanten

Net als wij geloof jij in het belang van duurzame relaties en werk je samen met onze klanten op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Als we de clichés even laten voor wat ze zijn, vinden we het vooral van belang dat je het leuk vindt om energie te steken in wat belangrijk is voor de klant en dat je waarde hecht aan nauwkeurigheid.

Daarnaast:

 • Je hebt je AA-titel al behaald, bent hiermee bezig of wilt hier binnenkort mee starten

 • Sterke communicatieve vaardigheden en ervaring in het voeren van adviesgesprekken richting klanten

 • 2 – 10 jaar ervaring op een Samenstel afdeling

 • Het vermogen om out-of-the-box te denken in het belang van de ondernemer, om zo je klanten optimaal te kunnen bedienen

 • Een gezonde dosis lef en een onderzoekende instelling

 • Enthousiasme voor het vak

Betrokkenheid is het sleutelwoord bij Novèns. Klanten weten wie ze aan de lijn krijgen, dat wij hun uitdagingen zien als onze uitdagingen én dat gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. De betrokkenheid is in dat opzicht veelomvattend en ligt aan de basis van wat Novèns doet voor haar klanten.

Wat biedt Novens

We investeren veel in de ontwikkeling van jouw vaardigheden en je krijgt uitgebreid de gelegenheid om relevante opleidingen te volgen. Indien nodig kun je uiteraard gebruik maken van de kennis van senior teamleden om eigen vaardigheden verder aan te scherpen. Wij bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Natuurlijk zijn er tijden van hard werken, maar overwerk is nooit structureel. Je moet voldoende tijd hebben voor het leven thuis en kunnen genieten van je vakantie. Meerdere malen per jaar organiseren we leuke activiteiten met het team en dragen we zorg voor een gezellige sfeer in een organisatie die zo horizontaal mogelijk is.

Solliciteer direct