Wie zijn wij?

De zakelijke partner voor het MKB

Novens Accountants is een samenwerkingsverband van 6 toonaangevende accountantskantoren uit de Duin- en Bollenstreek volledig richt op het MKB met als werkgebied de Randstad.

Ons kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om u full service te kunnen bedienen. Binnen ons kantoor werken accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs en -adviseurs alsmede assistent-accountants en administratieve ondersteunende krachten.

Onderscheidend vermogen

Nuchtere en doordachte blik
Wij onderscheiden ons van andere kantoren door een nuchtere en doordachte blik op uw bedrijf. Persoonlijk en klantvriendelijk contact met een doelgerichte en professionele aanpak. Binnen onze vestigingen zijn de communicatielijnen kort. U krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw bedrijf bezighoudt. Op deze wijze treft u altijd iemand die kennis heeft van uw bedrijf.

Advies en informatie
Wij geven u duidelijke adviezen en informatie in heldere taal. Hierbij kijken wij ook verder naar mogelijke problemen of juist mogelijkheden die u misschien gemist heeft. 

Ons motto
Groot zijn door dichtbij te zijn. Accountants met een persoonlijke benadering!

Interesse?

Indien u meer informatie wenst over de dienstverlening van één van onze vestigingen dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.