Altijd actueel

Nieuws
Oude portaal voor ondernemers sluit definitief op 1 juli 2024

Alle ondernemers die nog het oude portaal van de Belastingdienst gebruiken, moeten per 1 juli 2024 overstappen naar Mijn Belastingdienst Zakelijk. Of hun zakelijke belastingen met administratiesoftware of via een fiscaal dienstverlener regelen.

Belastingzaken kunnen per 1 juli 2024 niet meer geregeld worden via het oude portaal van de Belastingdienst. Ook sluit de beveiligde plek op de website waar ondernemers van buiten de Europese Unie (EU) btw-melding doen voor het EU-btw éénloketsysteem. Formulieren voor de btw-aangifte en opgaaf ICP, de teruggaaf dividendbelasting en de EU-btw-melding zijn terug te vinden op Mijn Belastingdienst Zakelijk.

De Belastingdienst raadt ondernemers aan over te stappen naar Mijn Belastingdienst Zakelijk voor de zakelijke belastingen. Of om de zakelijke belastingen met administratiesoftware of via een fiscaal dienstverlener te regelen.

Op belastingdienst.nl/overstappen is de meest actuele informatie te vinden over overstappen naar Mijn Belastingdienst Zakelijk.

Bron: Accountancy Vanmorgen


 


Bekijk ook